Premium Norge

Med bSafe Premium har du ekte sikkerhet tilgjengelig 24/7 uansett hvor du befinner deg. bSafe kobler deg direkte opp mot profesjonelle alarmsentraler fra Safe4, og ved krise sendes hjelp til deg. Vektere står til disposisjon over hele Norge.

Premium

PRIS /år

The End Of Worry

bSafe er der for deg hver dag og over alt.

Heart

Hverdagssituasjoner

bSafe kommer med en rekke funksjoner for å øke din trygghet hver dag: Følg Meg, Tidtaker alarm, Falskt Anrop og Jeg er Her. Sett opp ditt eget trygghetsnettverk av venner og familie, og hjelp hverandre til økt trygghet hver dag. Dere kan til og med velge og dele lokasjon med hverandre.

Shield

Nødsituasjoner

Med bSafe Premium er du koblet direkte mot profesjonelle alarmsentraler fra Safe4 døgnet rundt. Hvis du noen sinne befinner deg i en nødsituasjon - stor eller liten - vil din alarm håndteres og den riktige hjelp vil sendes til din lokasjon. Profesjonelle vektere står til din disposisjon over hele Norge.

Globus

Over alt 24/7

bSafe fungerer over alt. I hele Norge og i hele verden. Med bSafe er du koblet direkte til venner og familiemedlemmer for hverdagstrygghet, og til profesjonell hjelp hvis en nødsituasjon skulle oppstå. Med bSafe er trygghet i din hånd - alltid og overalt.


“En av de første appene du bør installere”

skrev examiner.com om bSafe nylig, mens Elle kalte bSafe “vår favoritt trygghetsapp”.

bSafe er designet for å gi deg og dine nærmeste ekstra trygghet 24/7. Med bSafe kan du sette opp ditt eget personlige trygghetsnett, og du og dine nærmeste har med en gang økt trygghet rett i hånden. Gjennom vårt partnerskap med ledende vekter- og sikkerhetsselskaper i Norge kan vi tilby deg en personlig alarm som er med deg uansett hvor du er.

Huset og bilen er beskyttet med alarm. Nå kan du beskytte deg selv og de du bryr deg om! EKTE personlig sikkerhet for deg!

icon-clock-o 24/7 beskyttelse

icon-building Profesjonelle alarmsentraler

icon-male Vektere over hele Norge

icon-map-marker Hjelp sendes til deg

icon-dollar Lav månedspris

Premium

PRIS /år

Ekte sikkerhet tilgjengelig 24/7 uansett hvor du befinner deg.

• 24/7 beskyttelse
• Profesjonelle alarmsentraler
• Vektere over hele Norge
• Hjelp sendes til deg
• Lav månedspris